It is currently Thu Jul 24, 2014 1:00 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 23, 2007 3:44 am 
Newbie

Joined: Fri Jun 22, 2007 4:31 am
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 3
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Hello this is my second problem ok when i make a tag and click on paste image from clipboard.I upload the image then click on add it to my tag.Well it never does add it after i click on add the tag dosen't come up just the image i pasted and it's usually messed up the pasted image i mean.I have refreshed and done everything but i cant get a pasted image to stay on my tag for anything help please!! Thank You, Lee Ellen


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 10, 2008 2:10 pm 
Pro
User avatar

Joined: Tue Jul 24, 2007 3:23 am
Cash on hand:
3,582.10 LunaPic Points

Bank:
3,000.60 LunaPic Points

Posts: 1249
Invitations sent: 1
Successful invitations: 0
first you copy your image to your clipboard then click on paste and upload the image you want to paste on the other image...I think you forgot to copy your tag to the clipboard that's why the image you uploaded is just the only one showing..


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group