It is currently Thu Apr 17, 2014 11:09 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: having a problem
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 5:06 pm 
Newbie

Joined: Tue Nov 07, 2006 4:56 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
in the image editor, theres a banner ad thats blocking the "add animation frames" everytime I try to add frames, I cant click on that because that banner is in the way, what must I do? & also my text is not straight as it was when I save it, please can you help me? thank you so much, jean


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 07, 2006 6:58 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
You can use this url: http://www.lunapic.com/editor/?action=add

(or if your on blibs.com http://www.blibs.com/editor/?action=add )

to add the animation frames.

If you can tell me what the add is or a get a screen shot of it, I can have it removed.

as for the text, can you give me an example of your text that is "not straight" ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group